Societat

Sportcat obté el segell de destinació de turisme esportiu

És l'únic centre mèdic que ha rebut aquesta acreditació de l'Agència Catalana de Turisme

El centre de medicina esportiva Sportcat (Sports Medicine), situat a Girona, és l'únic centre mèdic de Catalunya que disposa del segell de destinació de turisme esportiu (DTE), atorgat per l'Agència Catalana de Turisme. Disposa d'unes instal·lacions, d'una maquinària, d'un equip professional i d'uns serveis de qualitat, adreçats a esportistes. Aquest mes s'ha convertit també en l'únic centre a les comarques gironines que disposa de l'acreditació com a centre d'alt rendiment esportiu, Nivell 2, que atorga el Departament d'Esports de la Generalitat de Catalunya.

El centre ofereix serveis de medicina esportiva, fisioteràpia, psicologia, estudis biomecànics, nutrició, fisiologia esportiva i entrenaments personalitzats, i disposa de personal especialitzat i qualificat, vinculat al món mèdic professional d'elit esportiva: metge de traumatologia esportiva, podòleg, biomecànics, fisioterapeutes, psicòlegs, cardiòlegs i nutricionistes.

A més, per a la recuperació d'esportistes, disposa d'una cabina d'ozó, d'una màquina de teràpia de buit intermitent i d'una cabina de flotació contra l'estrès, entre d'altres. L'oferta d'aquests serveis i d'aquestes especialitats fa que esportistes d'arreu del món vagin a assessorar-se i a recuperar-se a Girona. D'aquí que Sportcat hagi obtingut les acreditacions esmentades. Sportcat (Sports Medicine) va començar el seu recorregut l'any 2008, quan el doctor Jordi Surós va decidir incorporar en un espai totes les iniciatives mèdiques que fins aleshores hi havia en el mercat del món de l'elit esportiva. El centre mèdic s'ha anat especialitzant cada cop més en la medicina esportiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia