Societat

Un robatori compromet el futur del Punk al Bosc

Preocupació entre l'organització del festival Punk al Bosc, de Berga. La nit de diumenge a dilluns uns desconeguts van robar una part important del material que l'organització guardava en una caseta tancada amb cadenat al costat de l'escenari, i ara el festival veu perillar el seu futur. Segons ha explicat David Cols, de l'organització, els lladres es van emportar dos barrils de cervesa, diversos paquets de refrescos i una ampolla de gas carbònic dels assortidors, però “han deixat tot el material que l'Ajuntament havia cedit perquè se celebrés el festival (carpes, taules, cadires, etc.)”.

El furt compromet, i molt, l'organització, que aquest any ja es va veure obligada a fer una campanya de micromecenatge a Verkami per aconseguir finançament, ja que la suspensió del concert de la Patum la va privar d'una part important dels ingressos previstos per al festival d'aquest any. Per si això fos poc, el robatori l'obliga a haver de pagar les begudes que els lladres es van emportar i que, lògicament, no s'han venut a la barra. “Tot plegat –segons l'organització– ens suposarà la ruïna.” En vista de la situació, Punk al Bosc preveu un futur molt negre. “És molt complicat que el cas se solucioni per la via judicial. Encara hem de fer números, però tenim totalment assumit que haurem de pagar el material robat”, ha lamentat David Cols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia