Societat

Successos

L'Ajuntament de Teià eleva a dotze el nombre de ferits en esfondrar-se part d'una grada

L'accident es va produir a la pista exterior de l'AE Teià, on es disputa un torneig de futbol sala

L'Ajuntament de Teià (Maresme) ha elevat a dotze el nombre de persones ferides lleus en esfondrar-se part de la grada de la pista exterior de l'AE Teià. Tot i això, al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i als Bombers només els consten tres noies de 22 anys ferides, dues de les quals van ser evacuades a l'Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona en ambulància.

L'accident va passar cap a un quart de dotze de la nit d'aquest dimecres mentre es jugava un partit del 8è torneig de futbol sala d'estiu i va afectar una àrea d'uns vuit metres quadrats. Segons un comunicat del consistori, l'esfondrament es va produir per un col·lapse de l'estructura de suport de la graderia lateral de migjorn i com a mesura preventiva aquesta instal·lació es mantindrà clausurada per motius de seguretat.

Des de primera hora del matí d'aquest dijous els serveis tècnics estan fent una inspecció per determinar-ne les causes i establir les mesures correctores corresponents.

Segons un comunicat de l'Ajuntament de Teià, l'incident va provocar un esvoranc d'un metre i mig de fondària i ferides a dotze persones, tres de les quals van ser traslladades a l'hospital Germans Trias i Pujol de Badalona i tres més hi van anar pels seus propis mitjans, on han passat algunes hores en observació abans de ser donades d'alta. A més, un dels accidentats té una costella fracturada i un altre una forta contusió al menisc. La resta van resultar ferits lleus.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar efectius de la Policia Local, tres ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques, dues unitats de Bombers i tres més de Mossos d'Esquadra.

Els tècnics municipals atribueixen l'accident a un col·lapse estructural del forjat, ja que les bigues de ciment que el sostenen podrien haver patit un procés de carbonatació a causa de la humitat. Un fenomen que fa que el formigó perdi l'alcalinitat que manté protegida l'armadura i li dóna consistència. Per tal de precisar exactament la patologia, s'han pres diverses mostres del material i s'han enviat a analitzar.

La pista exterior de l'AE Teià de davant de La Palma és l'escenari que tradicionalment acull el campionat d'estiu de futbol sala. Davant el tancament cautelar de la instal·lació, l'Ajuntament ha proposat com a alternativa el Poliesportiu Municipal a l'entitat organitzadora del torneig, Llubakus de Teià, que n'ha acceptat l'oferiment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona
AGRICULTURA

Els regants del Llobregat seran compensats per les llavors que no puguin plantar

BARCELONA
SERVEIS

Afectades l’R2 sud, R14 i R15 per un tren avariat entre Garraf i Sitges

sitges
llengua

Els centres sanitaris hauran d’atendre els usuaris en la llengua que triïn

barcelona
SOCIETAT

El Palau de Congressos torna a acollir ExpOtaku Tarragona

TARRAGONA
INFRAESTRUCTURES

Adjudicada la tercera fase de la via per a ciclistes i vianants entre Reus i Cambrils

REUS