Societat

Successos

Desmantellada una organització que abastia de marihuana associacions cannàbiques de l'àrea de Barcelona

Els Mossos comissen més de 500 quilos de droga preparada per la seva venda i 40.000 euros en efectiu en dues cases de Matadepera

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una organització criminal especialitzada en el subministrament de marihuana a clubs cannàbics de l'àrea metropolitana de Barcelona. L'operatiu, que es va dur a terme el 4 de juliol en dues cases de Matadepera (Vallès Occidental), ha permès comissar 500 quilos d'aquesta droga ja preparada i empaquetada per a la venda a l'engròs. En total, els agents van detenir cinc persones com a presumptes autores dels delictes de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i tinença il·lícita d'armes. Després de declarar en seu judicial, el jutge va decretar l'ingrés a presó per al líder de l'organització i llibertat amb càrrecs per als quatre restants. La policia catalana dóna el grup per desmantellat però no descarta noves detencions en els pròxims dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia