Societat

Mor un noi de 27 anys en un accident de cotxe a la C-25, a Arbúcies

Ferits greus un ciclista i un motociclista al xocar a la carretera de Roses a Cadaqués

Un noi de 27 anys, veí de Fogars de la Selva (Selva), ha perdut la vida aquest dissabte a la matinada al sortir de la via amb el seu cotxe quan circulava per la C-25 al seu pas per Arbúcies (Selva). Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 4.15 hores. Per causes que encara es desconeixen i s'estan investigant, el turisme ha sortit de la calçada al punt quilomètric 204 i el jove, únic ocupant del vehicle, ha mort per l'impacte. Sis patrulles dels Mossos, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM s'han desplaçat al lloc de l'accident.

Per un altre costat, un ciclista ha resultat ferit crític en un xoc amb un motociclista a Roses (Alt Empordà), aquest dissabte poc abans de les 10 hores. L'accident ha tingut lloc al punt quilomètric 4 de la carretera GI-614 en direcció Cadaqués (Alt Empordà). El motociclista també ha resultat ferit greu en l'accident. Tots dos han sigut evacuats a l'Hospital Trueta de Girona, el ciclista en helicòpter i el motociclista en ambulància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia