Societat

Una pastisseria de Riudoms presenta un pa amb llevat natural i aigua marina

El forn Domingo de Riudoms ha presentat, aquest dilluns, un pa fet totalment d'espelta amb llevat natural i aigua marina. Amb l'objectiu de millorar la qualitat d'aquest aliment, la pastisseria riudomenca ha elaborat aquest pa que, segons el forner Carles Domingo -quarta generació del negoci-, millora les seves propietats nutricionals.

D'aquesta forma, el pa conté aigua de mar en comptes de sal de cuina. Tal com expliquen, és l'única que conté sal completa i això potencia el sabor. A més, l'aigua marina fa que tingui més hidratació i un alt poder nutritiu. Així mateix, l'espelta és una varietat del blat amb un alt contingut en fibra, i és de senzilla assimilació, però no és apta per a celíacs pel seu contingut en gluten. El nou pa del forn Domingo, que es podrà adquirir al mateix establiment, també conté un cupatge de llevats naturals a base de poma, blat, sègol i civada.

Des del forn de Riudoms han volgut trencar amb el mite popular del pa, i han deixat clar que és un aliment que aporta pocs greixos i que aporta beneficis pel seu contingut en midó, fibra i proteïna d'origen vegetal, entre d'altres. Jaume Solé, xef executiu de PortAventura, ha apadrinat el pa.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Darias retreu a Salut no haver immunitzat tots els guàrdies civils i policies

barcelona

L’hospital Broggi quadruplica els llits de pacients crítics i semicrítics

Sant Joan Despí

El govern ja té al cap suavitzar les restriccions en la mobilitat

barcelona

L’IAS obre una nova unitat per atendre l’augment dels trastorns alimentaris

GIRONA

Ordenen retornar els béns de Meirás als Franco i indemnitzar-los

La Corunya
CORAL ELIZONDO
Experta en educació inclusiva

“L’educació inclusiva és una educació transformadora”

Barcelona

L’Estat rebutja espaiar les segones dosis

Barcelona

“Creia que era un lladre, no una nena; em vaig aterrir”

barcelona

Quatre dècades de lluita contra l’analfabetisme

Girona