Societat

FESTES I TRADICIONS

Obeses i el Holi Festival, cites destacades de la festa major de Tordera

Una cinquantena d'actes en honor a sant Bartomeu faran sortir tothom al carrer fins tancar agost

Els primers passos ja s'han fet i a partir d'ara les activitats de la festa major no tindran aturador fins arribar al dia 24, quan s'honorarà sant Bartomeu amb l'ofici solemne, la ballada de gegants, la Cursa del Cós, el concert, ball de tarda i serenata amb l'orquestra Montgrins, les sardanes i el piromusical, una de les novetats del programa. I és que el tradicional castell de focs artificials canvia per sincronitzar l'espectacle al cel amb música. La Pirotècnia Igual dispararà el piromusical des del camp municipal d'esports. Com a novetat també s'ha de destacar la incorporació al programa del Holi Dolly Festival, inspirat en les celebracions de primavera hindús. La cita serà aquest diumenge entre les sis i les vuit del vespre darrere la plaça de l'Església, l'entrada a l'esdeveniment és gratuïta. La pols de colors es podrà comprar al mateix indret. La festa inclourà l'actuació de Dj Albert González i de l'speaker Pep Callau.

Obeses

El cartell musical de les festes l'encapçala Obeses, que protagonitzaran el concert jove aquest dissabte a la nit juntament amb grup local Dosenburg i amb Les Absentes, els solsonencs que mesclen tonades tradicionals amb lletres d'altres cançons i estils ben diversos com l'ska, el folk, el rock, el funk, el reggae o la cúmbia. Avui, però, ja es podrà participar al Cercatasques amb la xaranga Band The Marxa i la Colla de Diables. La nit s'allargarà amb les versions de Hey! Pachucos i els Free Kiss, guanyadors del concurs de grups locals.Diumenge, Remember Music Show farà sonar els temes dels 80 i 90, mentre que la proposta per dimarts, just després del pregó que pronunciarà el periodista torderenc Albert Bassas, passa per una sessió de ball amb Hotel Cochambre i l'orquestra La Litoral. L'endemà serà l'orquestra Rosaleda la que posarà música al concert de tarda i ball de nit. Aquests dies també hi haurà cites amb la cultura popular, com l'elecció de la Pubilla i l'Hereu, els castells de diumenge o el correfoc del dia 23, les sardanes o les havaneres. Activitats per a la mainada, àpats populars, cites esportives, exposicions i moltes altres propostes completen el programa.

La festa major

Del 14 al 30

www.tordera.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona
GIRONA

Càritas troba feina a un 20% dels atesos en el seu programa d’inserció laboral

GIRONA
societat

Menys supermercats i més usos culturals al nou Pla de Ciutat Vella

barcelona
Societat

Els pisos de l’illa del carrer Canigó s’hauran de reforçar

Badalona
religió

Montserrat vol que el seu ‘Mil·lenari’ sigui obert a tota la societat

Montserrat
societat

Nou projecte d'habitatge amb serveis per gent gran i accés per als joves

Manresa
Campdevànol

Punt d’autoreparació de bicicletes a la font del Tòtil

Campdevànol