Societat

Joan Figueras, pregoner de la festa de sa Tuna

És cirurgià i va liderar una pionera operació de càncer de pàncrees

El doctor en cirurgia Joan Figueras, que l'any passat va liderar amb èxit una operació pionera a l'hospital Josep Trueta de Girona en un malalt de càncer de pàncrees, farà el pregó de la festa major del poble mariner de sa Tuna, a Begur. El pregó, que serà el primer acte del programa festiu, tindrà lloc aquest divendres, a les nou del vespre, al pati de la Capella, a l'entrada del nucli mariner. Seguidament, al mateix espai, tindrà lloc el sopar popular i, posteriorment, música amb el discjòquei Patriarca.

La festa de sa Tuna, que organitza la Comissió de Festes de l'Associació de Veïns i Amics de Sa Tuna, continuarà al llarg de tot el cap de setmana amb uns actes molt singulars i arrelats, com és el cas de la festa de disfresses, que tindrà lloc dissabte, a partir de dos quarts de deu de la nit, a la plaça principal del poble. La festa de disfresses, amb premis per als millors guarniments, se celebra des de l'any 1953. Va començar a la Fonda de sa Tuna com una continuïtat de la revista –representació de varietats– que s'havia fet des dels anys quaranta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia