Societat

La síndica investiga la degradació de l'illa Robador

Veïns del Raval denuncien l'augment del consum de droga a la via pública

Fa temps que els veïns de l'illa Robador i el seu entorn, al barri del Raval, denuncien la degradació de la zona, cansats de conviure diàriament amb les molèsties que genera l'exercici de la prostitució a la via pública i amb problemes que inclouen el tràfic (i el consum) de droga, episodis de violència al carrer i incivisme. Unes queixes que ara han tornat a fer arribar a la síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, que ja treballa en el cas.

La defensora ha demanat a l'Ajuntament informació sobre les actuacions policials que s'han fet el darrer any i si té constància d'un increment del nombre de xeringues recollides. També ha preguntat per la intervenció de l'equip de gestió de conflictes a l'espai públic i vol saber quines mesures està prenent el consistori.

L'associació de veïns de l'illa Robador manté que ha augmentat el nombre de persones que es punxen al carrer i denuncia l'existència de pisos on s'exerceix la prostitució i es trafica, la presència de màfies organitzades i l'incivisme al parc infantil de la plaça Salvador Seguí. Retreu a l'Ajuntament una falta de resposta als problemes que plantegen i una actuació policial poc eficaç.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia