Polígon a can Boada de Llagostera

A banda dels tres sectors industrials en desenvolupament, de gairebé 39 hectàrees, SUD-10, SUD-11 i SUD-12, a Llagostera es projecta un nou polígon, al sector de can Boada, terrenys propietat de l'Incasòl i la Societat Agrícola Mas Boada, que actuen com a copropietaris. De moment, l'Ajuntament ha signat i aprovat al ple un conveni amb els dos copropietaris i ara està en espera d'iniciar converses el mes vinent per decidir si es tira endavant el projecte industrial.

La proposta no té el suport dels grups de l'oposició, el PSC, ERC i ICV-EUiA, perquè consideren que el municipi ja té prou sòl industrial, mentre que l'equip de govern, CiU-I×LL, manté que ha de conèixer el projecte per prendre una decisió i valorar-la. Plataformes com ara Joves per la Terra o Salvem Llagostera també s'hi han manifestat en contra.

A través del conveni signat i aprovat pel govern el consistori es compromet a promoure la modificació del planejament que delimitarà l'àmbit del sector industrial de can Boada, requalificant els terrenys a sòl urbanitzable.

De moment, i encara que no s'ha fet oficial, amb data recent de febrer d'aquest any l'Incasòl va elaborar un estudi previ de planejament –reflectit en el gràfic–, que detalla la distribució del sector, d'una superfície de 57,8 hectàrees. D'aquest espai, calcula destinar 16,6 hectàrees a indústria d'aparador, 7,8 a indústria mixta i 1,9 al sector terciari comercial. A més, destina 4,6 hectàrees a serveis viaris, 4 a equipaments i 22,5 a espais lliures o zona verda.

El sector està situat a tocar de la carretera C-35 de Vidreres a la costa de l'Alou, i de la carretera de Tossa, C-253a.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona