Educació

Mig miler de persones fan d'Ontinyent la capital universitària d'adults

La catedràtica i Premi Nacional d'Assaig Adela Cortina, imparteix una conferència dins de la III Trobada d'Alumnes d'Unisocietat

Adela Cortina, Catedràtica d'Ètica i Premi Nacional d'Assaig 2014 pel Ministeri de Cultura, ha impartit una conferència dins la III Trobada d'Alumnes d'Unisocietat que ha reunit a la capital de La Vall d'Albaida a prop de 500 alumnes de la Universitat de València procedents de 6 comarques.

Cortina explicava que “si la política és la cerca del bé comú, i la meta de l'economia és crear bones societats, a les universitats s'ha d'aconseguir formar a gent que cerque estes metes”, apuntava. La catedràtica impartia una ponència sobre “per a què serveix l'ètica”, una resposta que, dins tota la seua densitat, és alhora també senzilla: “l'ètica serveix per fer-nos més justos i feliços, per ajudar-nos a buscar societats més justes i amb més sentit de la felicitat”.

Els vora mig miler de participants procedents de les seus de Gandia, Quart de Poblet, Massamagrell, Cullera, l'Eliana i Ontinyent convertien aquest encontre d'alumnes d'Unisocietat més multitudinari celebrat fins a la data, el que, per al vicerector Jorge Hermosilla “demostra que Unisocietat cada volta te més acceptació, i que organitzar l'encontre ací, a més de reafirmar una volta més l'aposta de la UV per Ontinyent, ha estat un èxit”.

Els estudiants, tots majors de 30 anys, realitzaven una visita guiada per la ciutat a la qual tenien l'ocasió de comprar embotit d'Ontinyent, i posteriorment esmorzar als establiments de la Plaça de Sant Domemnech. Acte seguit assistien al Teatre Echegaray a la conferencia d'Adela Cortina, i finalment a un dinar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Regne Unit

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona