Educació

La UdG promourà els escacs com a eina educativa

La Universitat de Girona, la de Lleida, el Departament d'Ensenyament, la Federació Catalana d'Escacs i la Fundació Kaspàrov van signar ahir un conveni de col·laboració per promoure els escacs com a eina educativa. Entre els aspectes previstos en el conveni hi ha projectes i programes conjunts de recerca, de formació de personal investigador i tècnic, de pràctiques d'estudiants i de titulats, activitats de divulgació i cursos, seminaris, conferències i jornades sobre el tema.

A la UdG, les activitats es faran en el marc de l'Observatori d'Escacs i Educació, aprovat a finals de juny pel consell de govern i que té com a objectiu impulsar la recerca i el desenvolupament d'aprenentatges fonamentals en didàctiques actives, lúdiques i manipulatives en l'educació infantil, primària i secundària. Sergi Bonet, rector de la UdG, va destacar “les possibilitats dels escacs en la millora de les competències, el treball individual, l'estratègia i el treball en equip” entre els estudiants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia