Societat

Detinguts cinc menors després de robar el mòbil a una dona a Cornellà

Els arrestats tenen entre 15 i 17 anys, que estan acusat d'un delicte de robatori amb violència i intimidació

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc menors, d'entre 15 i 17 anys d'edat, acusats de robar-li el mòbil a una dona, a la qual han empès fins que ha caigut a terra quan passejava de matinada per un carrer de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat).

Segons han informat fonts policials, els fets han passat cap a les 4.30 hores d'aquesta matinada, quan una dona de 50 anys anava caminant per l'avinguda República Argentina de Cornellà, amb el mòbil a la mà, ja que estava esperant una trucada.

Un grup de cinc menors es trobava per la zona i dos d'ells s'han acostat a la dona i l'han empès, si bé aquesta s'ha resistit, pel que l'han tornat a empènyer, fins que ha caigut a terra, moment en el qual li han agafat el telèfon mòbil i els cinc nois han fugit corrent.

Un veí que ha vist el que ha passat ha trucat als Mossos d'Esquadra, que han pogut localitzar poc després els cinc sospitosos, gràcies a la detallada descripció que els han ofert la víctima i el testimoni.

Quan els cinc nois han vist arribar als agents, a l'altura del carrer del Xipré de Cornellà, un d'ells ha llançat el telèfon mòbil sota un vehicle.

Els Mossos han recuperat l'aparell i els han preguntat als cinc nois, un a un i per separat, d'on havia sortit el telèfon, davant la qual cosa els han donat versions contraposades.

Els cinc menors han estat llavors detinguts, acusats d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, i es troben en dependències policials, a l'espera que la Fiscalia de Menors assumeixi les diligències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona