Vallès Oriental

SUCCESSOS

Detingut a Parets un jove de 18 anys per la mossega a un revisor de Renfe a Mollet

L’agressió es va produir dissabte passat en un tren de la línia de Vic

Els Mossos han detingut a Parets un jove de 18 anys com a presumpte autor de la mossega a una orella a un interventor de la línia de tren de Vic. Els fets van passar dissabte passat a l’edtació de Mollet Santa Rosa. CCOO va denunciar la inseguretat dels revisors que treballen a la línia R3.

COMUNICAT COMPLET DELS MOSSOS

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Mollet del Vallès van detenir ahir, un home, de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí Parets del Vallès, com a presumpte autor d’un delicte de lesions i un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.

La detenció és el resultat d’una investigació oberta dissabte passat, 22 d’agost, arran una agressió a un interventor de RENFE. Concretament, els fets es van produir al voltant de les 10:00 hores, quan un viatger de la línia R3 va agredir a un interventor en l’andana de l’estació Mollet - Santa Rosa de la localitat de Mollet del Vallès. Com a conseqüència de l’agressió, la víctima va patir l’amputació parcial d’una orella.

Arran aquests fets, es va obrir una investigació policial per tal d’identificar i detenir al presumpte agressor. Finalment, ahir al migdia va concloure la investigació amb la detenció, a Parets del Vallès, del presumpte agressor.

El detingut passarà aquest matí a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia