Societat

Concentració per un turisme més sostenible

Els manifestants van protestar contra la massificació turística a Barcelona

Desenes de persones van participar ahir en la concentració convocada per l'Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible en contra de la massificació turística a Barcelona. L'acte es va dur a terme al solar del carrer Rec Comtal, un espai simbòlic per als veïns, ja que precisament s'hi està construint un hotel de Núñez i Navarro, un projecte rebutjat pel veïnat i que està investigant la fiscalia de Barcelona.

Durant la concentració, els manifestants es van mostrar partidaris de la moratòria de llicències imposada per l'Ajuntament des de l'arribada d'Ada Colau i van exigir la implantació d'un nou model turístic més sostenible per a la ciutat.

Més activitats a la platja

Curiosament, la manifestació d'ahir va coincidir amb la presentació pública del programa Barcelona Mar, un ambiciós projecte del consorci Turisme Barcelona per afavorir i promoure l'oferta turística a tot el litoral de la demarcació per atreure més turistes. Les activitats que es volen impulsar són les relacionades amb les activitats nàutiques i subaquàtiques, com també les excursions marítimes, la pesca recreativa i el lloguer d'embarcacions.

Divuit empreses ja han donat suport a la iniciativa, que es promocionarà a les xarxes. També es repartiran fulls informatius a les oficines d'informació i fires per fer arribar la proposta al màxim nombre de turistes possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia