Administracions

El consistori de Manresa no vol “judicis paral·lels”

L'Ajuntament de Manresa va defensar ahir en un comunicat “l'honorabilitat” dels seus treballadors després que dimecres es destapés un presumpte frau per accedir a una plaça pública municipal. El text demana “el màxim respecte per la feina que fan els funcionaris”, lamenta “les presumptes irregularitats” i subratlla que el que ha fet el consistori és “denunciar uns fets i no cap persona en concret”.

L'afirmació és una resposta al rum-rum que s'ha generat quan ciutadans i partits de l'oposició han tingut coneixement que la presumpta autora dels fets –una funcionària de recursos humans que hauria canviat un examen perquè el seu fill obtingués la plaça– no ha estat suspesa de la seva feina, sinó traslladada a un altre departament, una substitució que s'ha produït aquesta setmana, tres mesos després que un membre de l'òrgan de selecció de personal detectés la possible falsificació. L'Ajuntament reclama “el respecte a la presumpció d'innocència”, rebutja “els judicis paral·lels” i lamenta “l'ús partidista d'altres forces polítiques”.

La CUP, principal grup a l'oposició, va respondre ahir que no ha fet judicis paral·lels i que, “precisament per evitar lectures errònies”, el que va fer és “demanar més transparència”. També va desvelar que s'havien assabentat del cas quan havia sortit als mitjans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia