Administracions

120.000 euros a Navàs per al pressupost popular

L'Ajuntament de Navàs ha fet unes primeres xerrades en què ha informat de la tercera edició dels pressupostos participatius, que aquest any tindran una assignació de 120.000 euros, 50.000 més que en la darrera convocatòria.

Després d'estudiar les dues primeres edicions, el consistori navassenc –amb majoria de la CUP– ha introduït mecanismes per millorar-ne el funcionament. Així, en aquesta ocasió hi haurà tres apartats diferents de votació i es destinaran a cadascun d'aquests 40.000 euros. En el primer es demanarà als veïns què millorarien. Els navassencs podran emetre dos vots sobre propostes que, anticipadament, l'Ajuntament haurà posat sobre la taula, mentre que en els altres dos apartats les propostes les farà la ciutadania. En el segon només es podrà fer una única proposta, que haurà de tenir un valor d'entre 20.000 i 40.000 euros. El tercer apartat està pensat per millorar “petites coses” del municipi i, en aquest cas, els suggeriments que es facin –fins a cinc per veí– poden tenir un cost aproximat d'entre 500 i 20.000 euros.

La convocatòria s'obrirà el 9 de novembre i es tancarà el dia 22 del mateix mes a les a les dues del migdia, quan es farà el recompte públic dels vots. Hi poden participar tots els veïns de Navàs que tinguin els 16 anys complerts en data de 22 de novembre del 2016.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona