Administracions

oci

Cerdanyola i Sant Cugat volen reduir el soroll nocturn

El local d'oci La Carpa rep un requeriment per treure un altaveu que va en contra les ordenances

Els ajuntaments de Cerdanyola del Vallès i de Sant Cugat volen unir esforços per reduir el soroll a les nits. És per això que el de Cerdanyola ja ha enviat un requeriment a La Carpa perquè aquest local d'oci nocturn tregui un altaveu que està a l'exterior i que incompleix la normativa municipal. Paral·lelament, vetllaran perquè els limitadors acústics del local funcionin correctament.

Tots dos consistoris reconeixien el problema detectat a La Carpa, però saben que no és l'únic. Per això, el compromís per solucionar els problemes de soroll derivats de l'oci nocturn va més enllà, i els dos ajuntaments faran controls de sonometria periòdicament. Cerdanyola ja ha facilitat les dades d'aquests controls a Sant Cugat, mentre espera que aquest ajuntament els doni les dades que ha recollit. Els dos ajuntaments han reiterat que actuaran quan detectin zones amb contaminació acústica per tal de garantir que els soroll que arriba als habitatges no superi el màxim de capacitat acústica de la zona. L'objectiu és que “els veïns i veïnes dels barris de Can Magí i del Monestir-Sant Francesc deixin de tenir molèsties i es pugui garantir el seu dret al descans”, ha remarcat Joan Puigdomènech, regidor de Medi Ambient de Sant Cugat.

LA XIFRA

1
altaveu
hi havia a l'exterior de La Carpa, que és el que l'Ajuntament de Cerdanyola ha demanat que es retiri


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia