Administracions

urbanisme

terrasses

L'Hospitalet regularà les terrasses

La nova ordenança municipal se sotmetrà a un procés participatiu

La presència de les terrasses que bars i restaurants instal·len als carrers de l'Hospitalet està limitada ara per una sèrie d'articles continguts dins l'ordenança municipal de mobilitat. L'Ajuntament ha decidit regular les terrasses amb una ordenança específica atès l'augment de la demanda arran de l'entrada en vigor de la llei antitabac el 2011 i la complexitat que això provoca. Aquest factor ha motivat la instal·lació al carrer d'elements delimitadors, para-sols i estufes exteriors, i l'ordenament d'aquest mobiliari, així com les característiques i l'ús que ha de tenir, quedarà recollit en la quarantena d'articles que tindrà el nou text. Així, es configuren espais d'ordenació singular d'acord amb la diversitat de la ciutat i es classifiquen les llicències en anuals, per temporada i per a esdeveniments extraordinaris. Es regula, així mateix, el règim d'inspecció, control i procediment sancionador.

L'objectiu de l'ordenança és garantir la convivència, la seguretat i la comoditat dels vianants a l'hora de transitar. També es vol donar suport a l'activitat econòmica de bars i restaurants i protegir el paisatge urbà. El projecte d'ordenança serà sotmès a un procés participatiu abans d'aprovar l'ordenança definitivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia