Administracions

jocs del 2017

Acord al Congrés, sense el PP, per als Jocs del 2017

La comissió d'Hisenda i Administracions Públiques del Congrés dels Diputats va aprovar ahir la proposició no de llei impulsada pel Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat) en què insta el govern estatal a fer una aportació de 12 milions per als Jocs del Mediterrani del 2017 a Tarragona. En concret, el text, que va ser defensat pel diputat Ferran Bel, aposta per fer una modificació abans del 15 de desembre en el pressupost d'aquest any per poder aportar 3 milions a l'esdeveniment (quantitat que l'Ajuntament de Tarragona vol destinar a la construcció de la piscina olímpica descoberta). A banda, també estableix que el pressupost de l'any vinent inclogui una partida de 9 milions amb què Tarragona 2017 podria completar el pressupost operatiu dels Jocs.

La proposta va ser aprovada amb el suport de tots els grups excepte el PP, que s'hi va oposar. Segons Bel, el futur govern estatal “estarà obligat a complir” l'acord assolit, ja que, en cas contrari, “no podrà aprovar els pressupostos”. Bel també es va referir al vot negatiu dels populars, que previsiblement seran els integrants del nou executiu estatal, i va demanar que es tornin a “afegir al consens”.

El diputat del PP per Tarragona, Jordi Roca, va qualificar de “nyap” la proposició del PDECat i els va acusar de “dinamitar el consens”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia