Administracions

Queixes per oblidar Raimat i Sucs en el ple del pressupost

L'alcaldessa de Raimat assegura que no rep cap informació de la Paeria

Eva Horcajada, presidenta de l'Entitat Menor Descentralitzada (EMD) de Raimat, que depèn de l'Ajuntament de Lleida, va criticar dimecres l'oblit de la Paeria cap al poble i la seva representant. Horcajada va assegurar que, igual que passa amb Sucs, l'altre poble pedani de Lleida, no té cap mena d'informació sobre el pressupost i que l'equip de govern tampoc l'havia convidat al plenari on es van aprovar els comptes amb la despesa prevista per a Raimat.

L'alcaldessa es queixava que aquest és un exemple més de l'oblit de l'equip de govern i la manca d'informació cap a l'Ajuntament de Raimat. Eva Horcajada va assistir una estona al ple del pressupost per iniciativa pròpia i afirmava que si els haguessin presentat els comptes potser haurien pogut intervenir en el ple, tal com preveu el cartipàs. Horcajada es lamentava que “tot i que orgànicament la presidència de l'EMD depèn d'Alcaldia, mai saps on ets, què pots fer ni amb qui has de parlar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.