Administracions

Pisarello insta el teixit empresarial a fer pinya

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, va fer a ahir una apel·lació al “món empresarial” per construir “un gran pacte de ciutat, basat en una societat i una economia plural, diversa, distributiva i híbrida”. En una conferència organitzada pel Fòrum Europa Tribuna Catalunya, la mà dreta d'Ada Colau va estendre la invitació a trobar acords perquè la capital catalana sigui un referent progressista a Europa i al món i “brilli amb llum pròpia en el conjunt de les grans ciutats”. “La ciutat us necessita”, va adreçar-se el tinent d'alcalde als emprenedors que van assistir a l'acte, als quals va convidar a “exhibir orgull de ciutat, treure el millor de la nostra història i construir un somni comú per a la pròxima dècada”. En un to més crític, no se'n va estar de demanar “deixar enrere l'economia de les bombolles, que ha dificultat la diversificació productiva i l'economia basada en el talent” i apostar, per contra, per “una inversió socialment i ambiental responsable”. “Les inversions especulatives no són benvingudes a la ciutat”, hi va afegir.

El 6-D treballarà

D'altra banda, i en el mateix auditori, Pisarello va avançar que dimarts que ve, dia de la Constitució, treballarà, tot i que ha assegurat que l'Ajuntament estarà tancat. “Els treballadors no hi aniran”, va voler recalcar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.