Administracions

municipal

concurs

Noves bases per adjudicar les barraques de fires a Figueres

S'ha obert el termini de presentació de sol·licituds, que estarà obert fins a finals del mes de febrer

La principal novetat del nou sistema d'adjudicació dels estands de l'Embarraca't de les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres és que inclou ara un sistema de puntuació nou, que prioritzarà les entitats que destinin els ingressos obtinguts a projectes socials a la ciutat. El termini per presentar sol·licituds per aconseguir un estand estarà obert fins al 28 de febrer.

Les associacions que vulguin aspirar a un estand hauran de presentar una memòria valorada del projecte al qual destinaran els ingressos obtinguts amb la concessió. Aquest document haurà d'incloure aspectes com ara la finalitat de la iniciativa, el públic a qui va adreçada, el pressupost d'ingressos i despeses o el termini d'implementació, entre altres.

El nou model va ser consensuat per la comissió mixta sobre el model de l'Embarraca't, formada pels grups municipals amb representació a l'Ajuntament, les associacions de veïns i les entitats juvenils.

Al llarg de més d'una desena de reunions efectuades durant els anys 2015 i 2016, aquesta comissió consultiva i participativa va analitzar i debatre aspectes relacionats amb aquesta tradicional activitat de les Fires i Festes de la Santa Creu. Fruit del debat i la reflexió, la comissió va aprovar un document de consens que marcava les línies estratègiques del format per a futures edicions de l'Embarraca't.

LA DATA

28.2.2017
és l'últim dia
per presentar la sol·licitud per poder tenir un estand a l'Embarraca't de Figueres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia