Administracions

Tauletes per parlar amb l'alcalde, a Palafrugell

L'oficina d'atenció ciutadana (OAC) de Palafrugell ha instal·lat una tauleta amb l'aplicació L'alcalde a la teva mà perquè tots els ciutadans que ho desitgin la puguin fer servir. L'eina virtual es va estrenar l'any passat, però d'aquesta manera s'ofereix la possibilitat de contactar amb l'alcalde de forma propera i directa als veïns que no disposen de la tecnologia necessària.

L'aplicació permet diverses possibilitats: quedar amb l'alcalde per fer un cafè, conèixer el funcionament de l'Ajuntament i les diferents àrees que l'integren, que sigui present en reunions de comunitats, establir trobades amb diferents associacions del municipi i un espai per donar l'opinió sobre què s'hauria de millorar del poble. Per poder fer qualsevol d'aquests tràmits, només s'ha d'omplir el formulari que està associat a cada icona. A banda de l'aparell de l'OAC, està previst que aviat també hi hagi dues tauletes més d'accés públic al Teatre Municipal i a la biblioteca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia