Administracions

Begur ensenya als escolars com funciona l'Ajuntament

L'alcalde i diversos regidors van escenificar com es duu a terme un ple

L'Ajuntament de Begur fa pedagogia dels serveis que ofereix i, a la vegada, mostra les cases d'estil indià i el nucli als escolars. A la vegada aquesta proposta vol servir per mostrar la feina que fa el govern, representat pel seu alcalde.

Ahir, una vintena d'escolars de quart de primària de l'escola Doctor Arruga van visitar l'ajuntament i els seus serveis, com l'oficina de turisme, a més de fer una volta pel seu nucli antic per veure les cases indianes i les torres de defensa. A l'ajuntament els van explicar les diverses àrees del consistori, especialment l'alcaldia, on es van interessar molt per les vares de comandament exposades. L'alcalde, Joan Loureiro, i diversos regidors van escenificar un ple al mateix saló de plens per veure com funciona el principal òrgan municipal. Els alumnes van poder preguntar totes les qüestions que els preocupaven, com ara el futur nou institut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia