Administracions

subhasta

Resolt el conflicte registral que impedia subhastar l'hotel Panorama guixolenc

La Generalitat fa esmenar la doble titularitat de la finca intestada dels Anlló

Des del 2014 n'impedia la venda, que s'intentarà a l'alça per liquidar el llegat a final d'any

La direcció general de Patrimoni de la Generalitat va donar ahir una bona notícia a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, i és que l'ens de l'administració catalana ja està en disposició de treure a subhasta la finca de l'antic hotel Panorama Park, la peça més valuosa de l'herència intestada dels germans Joan i Francesc Anlló.

Un edifici auxiliar de l'hotel figurava al registre de la propietat també a nom d'una tercera persona i embargat per l'Agència Tributària estatal, un assumpte que la Generalitat va guanyar als jutjats però que s'ha alentit pels passos burocràtics per aixecar l'embargament. Ara, un cop regularitzada la situació, la Generalitat vol tornar a taxar l'immoble, que el 2014 sortia amb un preu de partida d'1,825 milions abans de convocar “una nova subhasta el segon trimestre d'aquest any”. L'alcalde, Carles Motas, preveu que sigui “a l'alça”, per sobre dels dos milions, pels 5.000 metres quadrats de sostre edificable i l'emplaçament privilegiat, amb vistes al mar i la badia guixolenca.

Motas es mostrava satisfet després de la reunió amb el director general, Francesc Sutrias. L'alcalde avançava que la idea és tancar la liquidació del milió llarg venut fins ara i els immobles pendents cap a final d'any, uns diners que es destinaran a projectes socials i culturals de fundacions del municipi.

Llevat d'un pis a la Diagonal de Barcelona, venut el 2009, la major part de les finques del llegat es van liquidar entre el 2011 –altres habitatges i places d'aparcament– i el 2014 –quatre hotels i dos habitatges més–. A més del Panorama, però, encara queden per vendre dues finques residencials més i els antics hotels Rex II i Mediterráneo, i el Regente, on l'anterior govern va concentrar la reserva d'habitatge social que la llei d'urbanisme imposava per al conjunt de finques de l'herència. Ara estudien fórmules perquè les peces hagin encaixat a l'hivern.

LA XIFRA

1,825
milions
era el preu de taxació de l'hotel Panorama Park dels Anlló el 2014. Ara, la idea és que pugi de dos milions.

LA DATA

31.12.2017
Patrimoni i el municipi
es donen fins a final d'any per tancar la liquidació econòmica, pendent des del 2004.

Badalona duplica els nivells permesos de contaminació

Un estudi fet a 25 punts de la ciutat revela que els índexs màxims de diòxid de nitrogen se situen a prop de les vies ràpides

L’Ajuntament fa una campanya de controls de fums per conscienciar els conductors

badalona
 

La C-55 tindrà nous panells intel·ligents

manresa
 

Igualada assaja una taxa en funció dels residus generat

igualada
 
el temps
servei meteorològic de catalunya

Més núvols aquest dijous

BARCELONA
 

Fil a l’agulla per rellançar galeries a Platja d’Aro

CASTELL-PLATJA D’ARO
 

El Pla de l’Estany reclama a la Generalitat la fibra òptica per a tots els pobles

BANYOLES
 
medi ambient

Troben a Calella una tortuga morta

 

Telefónica diu que posarà una antena a les Masies de Voltregà

les masies de voltregà
 

Inspectors de treball revisen a Sant Feliu edificis municipals

SANT FELIU DE GUÍXOLS