Administracions

La reforma de la plaça dels Comtes de Palamós, a punt

L’Ajuntament de Palamós tirarà endavant la reforma de la plaça dels Comtes de Palamós, al barri de la Platja, un cop aprovat el projecte definitiu sense cap al·legació. L’alcalde, Lluís Puig (ERC), explica que l’actuació, consensuada amb els veïns de la zona, té un pressupost de 32.000 euros i planteja, sobretot, una actuació al mur que separa la plaça i el carrer del President Macià.

L’altra gran actuació contemplada en el projecte és renovar el paviment de sauló de la plaça, posant-hi un element que eviti el creixement d’herbes. Pel que fa a retallar l’altura del mur que separa la plaça dels Comtes de Palamós i el carrer del President Macià, es tracta de donar més visibilitat a l’espai i, especialment, als comerços que hi ha al fons, com destaca Jordi Pallí, regidor d’Urbanisme i Obres. L’Ajuntament ja ha promogut, aquest any, una actuació similar de millora urbana a la plaça de Pere el Gran, situada al barri de les Cases Noves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia