Administracions

Figueres crea al barri vell el Punt d’Igualtat per a dones

L’Ajuntament de Figueres crearà el Punt d’Igualtat a l’oficina del pla de barris del centre històric de Figueres, al carrer Caputxins, on s’oferirà atenció, acompanyament, orientació i suport a les dones que ho necessitin i es duran a terme tallers en què es treballaran aspectes comuns i d’interès per a les participants. El Punt d’Igualtat té com a objectiu millorar el benestar i la qualitat de vida de les dones a través d’una major capacitació per a la participació i la inclusió social, fent-les protagonistes actives del seu propi procés des d’un punt de vista d’apoderament de la dona, a més de conscienciar la ciutadania sobre les desigualtats existents entre els dos sexes i sobre la importància d’implicar tothom.

Es promouran campanyes i projectes per sensibilitzar la ciutadania en general sobre les desigualtats existents. Com a exemple de projectes de sensibilització ja s’està treballant en una campanya de corresponsabilitat en les tasques de la llar i de cura de les persones dependents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia