Administracions

L’Ajuntament de Calonge vol la cessió de la C-253

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni sol·licitarà a la Generalitat el traspàs de la carretera C-253, una via que transcorre pel nucli urbà de Sant Antoni i que enllaça fins a Platja d’Aro. La proposta demana la cessió de la via en la part inserida en la malla urbana de Sant Antoni, així com el tram conegut com a avinguda d’Andorra. L’objectiu de l’Ajuntament és aconseguir la cessió d’aquesta carretera i gestionar-la directament. Així, amb la cessió del tram més urbà d’aquesta via, que transcorre gairebé en la seva totalitat pel nucli de Sant Antoni, permetria a l’Ajuntament fer-ne una gestió més àgil i adaptada a les necessitats d’una via urbana. Pel que fa al tram de l’avinguda d’Andorra la voluntat és desenvolupar mesures que facilitin la circulació de vianants i usuaris de bicicleta, així com connectar adequadament i sense perills el trànsit de vianants, tant dels usuaris de les zones residencials de Treumal com els accessos a les platges.

La petició es va aprovar en el darrer ple amb 12 vots favorables (7 de PDeCAT, 2 de PSC, 2 d’Avancem i 1 del regidor no adscrit Joan Pons) i els vots contraris d’ERC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia