Administracions

Creix el pressupost del Consell de la Garrotxa

Les partides que l’Agència Catalana de Residus farà arribar al Consell Comarcal de la Garrotxa per la nova planta de triatge de Sant Jaume de Llierca i per la depuradora d’Olot han fet enfilar el pressupost de l’ens per al 2018. Puja a un total de 24 milions d’euros, quatre més que el de l’exercici actual. És el pressupost amb més dotació econòmica dels darrers deu anys.

Aquest pressupost s’ha aprovat només amb els vots de l’equip de govern, del PDeCAT. A l’oposició, ERC s’ha abstingut i s’ha queixat que voldria haver-hi pogut dir la seva i haver-hi fet contribucions. El PSC i la CUP hi han votat en contra. Els socialistes han detallat que el pressupost del 2018 no presta prou suport als ajuntaments de la comarca i no inclou partides suficients per temes que valora com a importants, com la neteja de lleres fluvials i el millorament de camins rurals. Per la seva banda, la CUP ha argumentat el seu vot contrari per l’oposició que sempre ha mantingut a la planta de Sant Jaume i per la partida de retribucions als consellers.

El pressupost inclou la recuperació salarial dels treballadors del Consell Comarcal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia