Administracions

municipal

serveis

Guals de franc al carrer Carrilet de Palafrugell

El consistori acorda aquesta bonificació i estudia ajuts al comerç per les obres

L’executiu de Palafrugell (ERC i el PDeCAT) ha decidit que els titulars de guals al carrer Carrilet quedin exempts de pagar la taxa aquest exercici per les molèsties ocasionades per les obres de millora que van començar al gener i que s’allargaran fins a la fi de l’estiu, aproximadament. Al mateix temps, l’alcalde, Josep Piferrer, va confirmar ahir que estudien altres ajuts per pal·liar les possibles pèrdues econòmiques en comerços durant aquest període de treballs de reforma del carrer.

Després de recollir queixes i suggeriments de la ciutadania al llarg de les darreres setmanes, entre les actuacions que es faran aviat destaca que s’ha acordat la instal·lació d’una il·luminació supletòria per posar fi a les problemàtiques sorgides per la manca de llum. També s’ha trobat la solució, mitjançant diverses bosses d’aparcament properes, a la pèrdua d’espais d’estacionament en aquesta zona del barri de la Sauleda. Paral·lelament, pel que fa a la mobilitat, al maig es presentarà un estudi per exposar els canvis de circulació al vial un cop s’acabin les obres.

Més eficiència energètica

Les darreres millores en matèria d’estalvi energètic als pavellons d’esport i patinatge, centrades en els nous dispositius d’enllumenat, han afavorit que el consistori hagi estat convidat a l’EFISport, una jornada organitzada per l’Institut Català d’Energia i pel Consell Català de l’Esport. A l’equipament poliesportiu, hi invertiran 60.000 euros per renovar focus i extractors i l’estalvi de l’enllumenat serà del 50%, vora 3.000 euros anuals en total.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia