Administracions

Acord per a la relació de llocs de treball a Torroella

L’equip de govern de Torroella de Montgrí, el comitè d’empresa i la junta de personal van signar ahir al migdia l’acord definitiu per a l’aprovació i aplicació de la relació de llocs de treball (RLT) del consistori. Es tanca, així, un llarg procés de treball que es va iniciar fa pràcticament dos anys amb l’objectiu de donar seguretat jurídica a la institució i als treballadors, evitar greuges comparatius, discrecionalitat, i potenciar la carrera professional. L’acord quedarà pendent de l’aprovació definitiva pel ple.

L’acord s’ha tancat després de consensuar el darrer punt pendent de la negociació, sobre el preu dels punts del complement específic assignat a cada lloc en base a les seves tasques i funcions. Precisament, en el Ple de desembre es va aprovar la valoració en punts dels llocs de treball, però es va deixar fora el preu per punt, per avançar en la negociació entre ambdues parts. Inicialment, l’acord no va ser possible perquè els treballadors proposaven 1,92 euros, mentre que l’Ajuntament n’oferia 1,54.Finalment, el preu per punt s’ha situat en 1,65 euros, un valor intermedi entre les dues posicions confrontades, que havien donat lloc a protestes. L’acord, que ha arribat després de quatre mesos de treball continu entre ajuntament i representants dels treballadors, també inclou d’altres compromisos municipals que fan referència a aspectes diversos com promocions internes, processos de funcionarització i pla de carrera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia