Administracions

Suport de la Diputació a projectes singulars

Han rebut ajuts iniciatives socioeconòmiques al Baix Empordà, la Selva, el Gironès i la Garrotxa

La Diputació de Girona, per tercer any consecutiu, ha subvencionat projectes singulars i innovadors amb capacitat de millora socioeconòmica a la demarcació amb una dotació total de 100.000 euros.

S’ha concedit un ajut de 15.000 euros a l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell per un pla de formació i oportunitats laborals. A l’Ajuntament de Blanes, la subvenció ha estat de 7.500 euros per a consolidar la marca Blanes Gluten Free com a destinació turística, tant en l’àmbit nacional com en l’internacional. L’import de 14.812,50 euros concedit a l’entitat DinàmicG de la Garrotxa és per a la dinamització de la gestió empresarial compartida en el punt d’atenció a l’emprenedor. A l’Ajuntament de Celrà, li han atorgat una subvenció de 6.862,50 euros per a un projecte d’apoderament i cooperativisme. El projecte O-Coopa’t té l’objectiu d’apoderar i capacitar tot un grup de dones –una trentena de casos detectats– amb especials dificultats d’inserció al mercat de treball. A l’Ajuntament d’Arbúcies, l’import d’11.000 euros és per a una cooperativa pública de gestió de servei d’atenció domiciliària i d’atenció a les persones i al futur centre de dia públic previst per l’any 2019. A l’Ajuntament de Salt, li han concedit un import de 8.206,97 euros per a una empresa emergent gastronòmica, Salt Xef. Al Consell Comarcal de la Selva, l’import de 10.000 euros servirà per digitalitzar el petit comerç. Per a un postgrau en innovació a la indústria alimentària s’ha concedit un import de 7.363 euros a l’Ajuntament de Riudellots de la Selva. A l’Ajuntament de Girona, una subvenció de 9.064,95 euros per al projecte Experiència LabGi. Un total de 10.189,95 euros s’han concedit a l’Ajuntament de Llagostera per a Activa’t en cooperativa, que vol fomentar la creació d’una cooperativa que desenvolupi l’entorn natural i les rutes turístiques de Llagostera.

LA XIFRA

100.000
euros
és el pressupost del programa amb el qual es dona suport al desenvolupament econòmic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia