Administracions

Colau facilitarà que es vegin els partits a Rússia de ‘la roja’

El govern d’Ada Colau es va comprometre ahir a col·laborar amb l’entitat Barcelona con la Selección per facilitar la instal·lació de pantalles gegants per veure els partits de la selecció espanyola al mundial de Rússia, sempre que es classifiqui per a semifinals o la final. Un altre condició ineludible és que aquest acte s’hauria de fer en un recinte tancat –i que no cal que sigui de titularitat pública– que reuneixi les condicions de seguretat que dicta la llei i que, a més, l’entitat organitzadora en costegi les despeses. La decisió del consistori municipal va ser expressada ahir per la seva comissionada d’Esports, Marta Carranza, durant una comissió municipal com a resposta a una petició formulada per Cs i el PP. Les regidores de la formació taronja Marilén Barceló i popular Àngels Esteller van expressar la seva satisfacció per l’anunci, ja que suposa aixecar el vet que, a parer seu, fins ara aplicava el consistori a aquest tipus d’esdeveniments.

Per la seva banda, Carranza va descartar en la seva intervenció que les pantalles es col·loquin a la via pública per evitar episodis com els del mundial del 2010, quan la victòria de la roja contra Holanda va degenerar en greus incidents que es van saldar amb una vintena de detinguts i una setantena de ferits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia