Administracions

Suport de Cassà a les AMPA en la gestió dels menjadors

El ple va aprovar una moció en què insta el Consell Comarcal del Gironès i Ensenyament a mantenir el sistema

Cassà de la Selva va aprovar ahir una moció en què insta el Consell Comarcal del Gironès i el departament d’Ensenyament a mantenir el sistema de gestió dels menjadors a càrrec de les AMPA (associacions de mares i pares de l’escola) i les AFA (associacions de famílies d’alumnes) interessades. La moció recorda que el Consell Comarcal del Gironès gestiona directament 17 menjadors de centres escolars i ofereix el servei a aproximadament 1.420 usuaris i destaca que en la majoria de centres aquest servei el gestionen les AMPA, fet que permet “exercir un control més directe” del servei i “vetllar pels aspectes dietètics i els hàbits alimentaris i els aspectes educatius relacionats amb l’esbarjo del menjador”. El fet que molts convenis no s’estan renovant ha creat incertesa amb vista al nou curs i “alarma entre les AMPA”. En la moció també es va acordar estudiar totes les possibilitats i debatre-les amb tots els implicats per trobar una solució que “s’ajusti a la normativa de contractació” i “garantir la gestió de proximitat als centres escolars que així ho vulguin”.

Cancel·len el préstec de proveïdors

El consistori cassanenc ha cancel·lat definitivament el préstec del pla de proveïdors de 2.059.813,74 euros contret el 2012. El regidor d’Hisenda, Pau Presas, va explicar durant el ple que el dimarts 22 de maig van poder formalitzar la cancel·lació d’aquest préstec. Presas va destacar que la cancel·lació definitiva del préstec del pla de proveïdors contret el 2012 els permet de “girar full definitivament d’aquest capítol i de continuar planificant inversions importants que el poble mereix”. Segons va remarcar l’equip de govern, la cancel·lació del préstec ha estat fruit de “la bona gestió econòmica i el rigor pressupostari”, que han permès de situar el nivell d’endeutament del consistori a 29,57% a finals del 2017. La reducció és més de la meitat del nivell d’endeutament des del començament del 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona