Administracions

Proposta de parc fluvial, a Santa Cristina

L’equip redactor del POUM defensa que cal integrar el riu a la trama urbana

La integració del riu Ridaura al nucli urbà de Santa Cristina d’Aro com un gran parc fluvial és una de les propostes de l’equip redactor de la revisió del pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) a la zona no urbanitzable.

Segons l’equip redactor, Projectes, Arquitectura i Urbanisme Canosa-Díez, el nucli no pot viure d’esquenes al riu, que és l’espina dorsal del municipi, i, per això, cal integrar-lo a la dinàmica urbana, A més, a aquest espai verd, on s’ha de recuperar el bosc de ribera, s’hi han d’afegir els torrents i rieres, alguns dels quals passen també per la trama urbana. Però també defensen els camins existents i aposten per la creació d’un corredor que connecti el nucli i el riu amb els dos espais naturals, les Gavarres i l’Ardenya-Cadiretes. L’Ajuntament cristinenc ha apostat per un procés participatiu i un dels punts proposats ha estat els espais oberts i el sòl rústic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia