Administracions

Inici d’obres per tancar un pas comunitari a Salt

Els veïns van cedir aquest espai al consistori per destinar-lo a ús social

L’Ajuntament de Salt ha començat les obres de tancament dels passadissos entre la plaça Antoni Gaudí i el carrer Greco, que els veïns van cedir al consistori el juny passat. Les obres suposaran el tancament de l’espai i la col·locació de persianes i tindran un cost de 28.000 euros. La reforma dels interiors s’ajornarà fins que s’hagi pres la decisió de quins serveis allotjaran els locals.

A mitjan mes de juny, els veïns i l’Ajuntament van arribar a un acord per a la cessió dels passadissos comunitaris dels baixos dels blocs 3 i 4 de la plaça Antoni Gaudí, després de prop d’un any i mig de converses per trobar una solució als problemes que afectaven els veïns. Hi havia malestar entre els residents perquè aquests passadissos fossin un punt habitual de reunió, sobretot entre el jovent.

Consensuar el projecte

L’espai, de més de 200 metres quadrats, comprèn dos túnels de pas paral·lels i interconnectats, on en un futur hi haurà un equipament municipal encara per definir. Actualment s’està treballant, amb el consens veïnal, a definir quin serà l’ús d’aquest espai. Entre les opcions que valora el consistori hi ha: fer-hi un centre cívic, un local per al barri per a reunions o lligat a projectes d’emprenedoria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia