Administracions

Segona gran actuació al vial del port de Palamós

Aquest eix és el principal punt d’entrada i sortida de mercaderies del port

L’Ajuntament de Palamós ha dut a terme els treballs d’arranjament d’un nou tram del vial del port, el principal eix d’entrada i sortida de mercaderies nàutiques. Aquesta secció del vial s’ha anat deteriorant amb el temps i ara requereix una actuació d’arranjament i millora, seguint la que ja es va fer l’any passat en el seu primer tram. El cost d’aquest projecte és de vora 90.000 euros, finançat40% per l’Ajuntament de Palamós i, la resta, per Ports de la Generalitat, perquè aquest vial és el principal eix d’entrada i sortida de les mercaderies del port palamosí.

El projecte actual es basa en el fressatge, el reforç de les zones malmeses, el tractament amb reg asfàltic i, finalment, l’aplicació del nou asfaltat en tota la superfície. Un cop acabats aquests treballs es pintarà la senyalització horitzontal. Les obres també inclouen petites actuacions de drenatge, amb la instal·lació d’embornals i la seva connexió a la xarxa d’aigües plujanes existent en aquest vial.

El termini d’execució d’aquest projecte és d’una setmana i el seu cost és de 90.600 euros, finançats 40% per l’Ajuntament de Palamós i, la resta, 60%, per Ports de la Generalitat, perquè aquest vial és el principal eix d’entrada i sortida de les mercaderies del port palamosí.

Aquest acord de col·laboració entre les dues administracions va començar l’any passat amb l’asfaltatge del primer tram d’aquest vial i continuarà amb el procés d’asfaltatge del darrer tram de la ronda de l’Est –entre el camí vell de la Fosca i l’avinguda d’Àngel Guimerà–, previst per l’any vinent.

L’Ajuntament també aprofitarà aquestes tasques que afecten la ronda de l’Est, per poder asfaltar també el camí de l’Església de Sant Joan, en el seu tram situat entre el carrer de les Dues Palmeres i el de Josep Pla.

La superfície d’aquest carrer és de sauló, i de manera constant s’ha hagut d’arranjar degut a l’erosió que provoca el pas de les aigües plujanes afegit al pendent que té el mateix vial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.