Administracions

Els bombers de Platja d’Aro tanquen el parc

Ahir també va tancar el parc d’Hostalric per la falta d’efectius

Els parcs de bombers de la Vall d’Aro, a Castell-Platja d’Aro, i Hostalric van tancar ahir provisionalment arran de la protesta que des de fa dies porten a terme els seus professionals en negar-se a fer hores extres, en signe de protesta per la falta de personal.

Aquesta protesta es mantindrà fins al 10 de gener vinent. Els alcaldes de la zona d’influència del parc, Santa Cristina d’Aro, Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, ja han estat informats perquè facin dce mitjancers en aquest conflicte. El parc de la Vall d’Aro s’afegeix al de Calonge i Sant Antoni, que ara fa uns dies van tancar pel mateix motiu.

Zona d’influència

El parc de bombers de la Vall d’Aro dona servei a una zona amb una població, als mesos d’hivern, d’unes 450.000 persones, diverses indústries, a més de zones industrials, urbanitzacions i dues marines amb més de 1.500 embarcacions. Tot i aquestes dades, i segons consta en una ordre interna de la subdirecció general operativa de cos de bombers, el de la Vall d’Aro no figura com un dels parcs que s’han de mantenir oberts. Segons els bombers de diferents parcs, des de fa anys la direcció general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS) no vetlla pel bon funcionament del cos de Bombers. A més, i segons es queixen dels dels parcs, “falten bombers professionals, mitjans materials i un correcte estat de manteniment tant del vestidor del personal com del material d’intervenció, els vehicles i les instal·lacions dels parcs de bombers”, com van fer públic ara fa uns dies els bombers del parc de Calonge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona