Administracions

La zona esportiva de Torroella avança amb el nou camp d’esports

S’està posant la gespa artificial i es preveu que entri en funcionament al març

El pavelló s’ha endarrerit en haver canviat d’empresa constructora

L’Ajuntament de Torroella ultima els treballs d’una de les grans obres de mandat i una de les infraestructures més reivindicades: la construcció del nou camp d’esports. Ara s’estan acabant els treballs de col·locació de la gespa artificial. Aquesta obra forma part d’un conjunt molt més ambiciós com és el de la zona esportiva, actualment en execució, que inclou la construcció d’un nou pavelló esportiu. La primera fase té un cost d’uns 3,2 milions d’euros, dels quals 960.000 són per dur a terme el moviment de terres i urbanització, 1,5 milions per al pavelló amb i 700.000 per al nou camp d’esports.

Complexitat tècnica

El regidor d’Esports, Jordi Colomí (UPM), ha destacat la complexitat tècnica i de gestió que implica l’ampliació de la zona esportiva. Segons explica Colomí, aquesta no és deguda només al cost econòmic de l’actuació, per si mateix prou representatiu, sinó també al fet que implica haver de coordinar l’execució de tres grans projectes que es porten a terme de manera simultània. Pel que fa al nou camp d’esports, aquest equipament és necessari davant la situació de sobreocupació que té l’actual i es podrà començar a utilitzar durant el mes de març. Els primers beneficiaris seran el Rugby Club Els Senglars, l’Escola de Futbol Baix Ter i la Unió Esportiva Torroella, que disposaran d’una nova instal·lació per millorar el desenvolupament dels seus entrenaments i partits de competició. El camp d’esports, a la pràctica, serà el primer equipament de l’ampliació de la zona esportiva municipal que entrarà en funcionament.

El nou pavelló

Pel que fa al nou pavelló, les obres es van reprendre al gener, després de tres mesos d’obligada aturada perquè l’empresa que feia els treballs va fer un concurs de creditors. Aquesta circumstància sobrevinguda va obligar l’Ajuntament a convocar un nou concurs, tràmit que es va fer amb la major celeritat possible, segons explica Jordi Colomí. Això va permetre que la nova adjudicatària, l’empresa Rubau Tarrés, pogués iniciar els treballs al gener per acabar-los al setembre.

LA XIFRA

3,2
milions d’euros
és el cost de la primera fase de les obres de la zona esportiva de Torroella de Montgrí.

LA FRASE

Aquesta obra no és complexa per l’import, sinó perquè s’han de coordinar tres grans actuacions
Jordi Colomí
regidor d’esports de l’ajuntament de torroella


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia