Administracions

Firmes contra la pujada d’impostos prevista a Olot

Es recullen en diverses botigues i serviran per donar suport a una al·legació

L’increment de l’IBI (14%) i de la taxa d’escombraries (14,8%), que l’Ajuntament d’Olot té previst aprovar de manera inicial en el ple d’avui, ha empès un grup de ciutadans a recollir signatures en contra de la decisió. En principi, els fulls on es firma es podien trobar ahir al matí en un establiment del centre (Malory, del carrer Antoni Llopis, darrere de l’Hospici), però a la tarda ja n’hi havia a més botigues. Les signatures serviran per donar suport a una al·legació en contra de la pujada, que s’haurà de presentar en els pròxims 30 dies. A banda d’aquest grup de veïns, de la prevista pujada de tributs s’ha queixat públicament també el PSC.

L’equip de govern (JxCat, amb majoria absoluta) justifica la pujada de l’IBI amb el fet que han disminuït molt les aportacions econòmiques externes. Quant a les escombraries –argumenten– l’increment correspon a l’encariment del servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia