Administracions

maresme

La policia local d'Arenys de Mar amenaça de no fer hores extres per Nadal

Asseguren que l'alcalde els ha menystingut posant en dubte la seva feina i qualificant-los de “privilegiats”

Cada agent decidirà si fa més hores o no

El cos de la policia local d'Arenys de Mar està en peu de guerra amb l'alcalde, Estanis Garcia (CiU). Segons el comitè de la plantilla, exigeixen al seu màxim representant ser tractats com la resta de treballadors, ja que se senten menystinguts. És per això que com a mesura de pressió no descarten deixar de fer hores extres de cara a les festes de Nadal, tot i que serà una decisió que prendran individualment els agents. Així ho van acordar en la darrera assemblea i ho han comunicat als responsables municipals, tot i les mediacions que asseguren que ha fet la regidora de Governació, Belén Quintero, (PP).

La mala maror arrenca de les declaracions que, segons els agents, els va fer el mateix alcalde, que va assegurar que eren uns privilegiats perquè cobraven massa per la feina que feien. Els representants policials Francisco Miranda i Francisco Javier Farelo signen en una nota de premsa que lamenten profundament aquesta situació, però que no es deixaran maltractar per ningú quan estan posant tot l'esforç a fer la feina tan bé com saben i els permeten els mitjans materials i humans de què disposen.

Fa setmanes l'alcalde, que ahir no va poder ser localitzat per aquest diari, ja va manifestar a la ràdio local que s'havien retallat més de 100 hores extres al cos policial, sense que això repercutís en la seguretat. També va dir que aquest era l'únic col·lectiu que cobrava hores extres i que això no és just.

Arenys de Mar, a més de la vigilància policial que s'intensifica per Nadal com a tots els municipis, té la singularitat de la nit de Reis, on la tradició de penjar naps als balcons suposa un increment també d'agents al carrer per la gran afluència de grups de joves.

LA FRASE

No podem consentir de cap manera que l'alcalde ens digui que per la feina que fem cobrem massa
Francisco Miranda
representant de la plantilla policial

Complements salarials del mes de juny

Els representants sindicals de la plantilla policial asseguren que la seva reacció no té res a veure amb els endarreriments dels complements salarials que els deu l'Ajuntament, alguns des del mes de juny. “Són les males formes i com ens sentim tractats quan ens diu que pel que fem cobrem massa”, manifestava Miranda, en espera d'obtenir resposta del govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona