Administracions

Concurs a Lleida per muntar una discoteca d'estiu

La Paeria vol que funcioni del maig al setembre

També aprova instal·lar un ascensor d'accés al dipòsit del segle XVIII

L'Ajuntament de Lleida ha aprovat les bases del concurs per muntar una discoteca d'estiu, una activitat d'oci nocturn que la Paeria justifica com una necessitat per als joves, perquè evitaria desplaçaments a altres ciutats.

S'ubicarà a les instal·lacions de Gardeny, al costat del Parc Científic de Lleida, i només funcionarà del maig al setembre. L'adjudicatari haurà de pagar un cànon de 60.000 euros anuals a la Paeria durant els quatre anys de contracte. Aquest nou projecte contrasta amb el que hi ha hagut en els darrers cinc anys amb la discoteca anomenada Larida i que obria tot l'any. Va tancar a l'octubre i amb deutes pendents amb l'Ajuntament.

El nou projecte de discoteca d'estiu permet usar una superfície de més de 7.000 metres quadrats.

Les bases del concurs, que es preveu convocar en breu, es van debatre ahir en la comissió d'Urbanisme de l'Ajuntament, que també va revisar el projecte d'instal·lació d'un ascensor d'accés al Dipòsit del Pla de l'Aigua.

Es tracta d'una inversió de 120.000 euros per millorar l'accessibilitat d'aquest monument subterrani del segle XVIII. Aquest antic dipòsit d'aigua, d'uns mil metres quadrats i amb una capacitat per a prop de 9.000 metres cúbics d'aigua, es pot visitar mitjançant una estreta escala i no hi havia altra possibilitat per accedir-hi per a persones amb mobilitat reduïda o minusvàlids. La inversió s'executarà a principi del 2015, segons va explicar la tinenta d'alcalde responsable d'Urbanisme, Marta Camps.

Finalment, la comissió també va debatre la proposta per posar d'urgència a licitació la reconstrucció del pont del Bou, situat a la carretera que uneix el poble de Sucs, que pertany a Lleida, i Vensilló, i que va quedar destruït per les últimes pluges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona