Administracions

Felip demana ajuda a l'Estat per al Feder

L'alcaldessa de Figueres es va reunir amb el subdelegat del govern espanyol

El subdelegat del govern espanyol a Girona, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, i l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, es van reunir dimarts per tractar diversos temes de la ciutat, com ara la cohesió social, la necessitat d'habitatges d'emergència social i la sostenibilitat.

En aquesta trobada l'alcaldessa va demanar al subdelegat el seu suport per tirar endavant el macroprojecte de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat de Figueres (Edusif) que l'Ajuntament ha presentat per concórrer als ajuts del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) per un valor de cinc milions d'euros, que es canalitzen mitjançant el Ministeri d'Administracions Públiques. Aquests ajuts comportarien una inversió total a la ciutat de deu milions d'euros.

L'alcaldessa, Marta Felip, va veure bona predisposició en el subdelegat. En aquest sentit, va dir que confia en la bona rebuda d'aquest projecte, el qual “serveix per afrontar els principals objectius de futur de la ciutat”, entre els quals destaca la desocupació, la mobilitat i la cultura. “Des de la subdelegació hem manifestat la nostra predisposició a treballar plegats en benefici de la ciutat de Figueres i dels seus veïns”, va dir Sánchez-Bustamante.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.