Administracions

política municipal

Platja d'Aro estrena nova sala de plens, amb art inclòs

Amb el nou saló de sessions, on llueix una obra de gran format donada per l'artista Àlvar Suñol, culmina l'última gran reforma de l'ajuntament

El ple ordinari que es va celebrar ahir a l'ajuntament de Castell- Platja d'Aro no va ser un ple qualsevol. La inauguració del nou saló de sessions, situat a la planta baixa, va marcar l'inici d'una nova etapa, després de l'última gran reforma que s'hi ha fet. Una intervenció que ha permès de culminar l'etapa inicial amb la reforma integral de l'oficina de turisme, de l'oficina d'atenció ciutadana i dels espais de treball de la regidoria d'Acció Territorial i Medi Ambient.

Obres d'art

A més, el ple d'ahir va permetre de presentar al públic l'obra Plenitud, de l'artista Àlvar Suñol, que aquest va donar al municipi i que llueix des d'ahir a la sala de sessions. Al vestíbul, hi ha dues obres més: un quadre amb una fotografia de Juan Muguruza i una escultura de Josep Canals.

La reforma ha comportat l'adequació del petit espai polivalent que hi ha a la planta baixa de l'edifici en la nova sala d'actes, s'ha ampliat també l'espai a la zona porxada, que s'ha dotat de mobiliari modular, de tecnologia audiovisual i d'accés independent respecte a la resta de l'edifici, per afavorir-ne al màxim la seva polivalència, més enllà dels plens.

LA FRASE

Hem volgut fer una aposta per modernitzar l'ajuntament i fer-lo més proper a la gent
Joan Giraut
alcalde de platja d'aro

Solucions de temes pendents

Un de les prioritats és incorporar l'àrea d'Urbanisme a l'ajuntament i deixar uns despatxos de l'edifici del Banc d'Espanya. Amb les obres de reforma l'àrea tècnica d'obres i urbanisme s'ha traslladat a la planta superior de la casa de la vila, on fins fa uns mesos hi havia la sala d'actes de 193 m², on s'ha redistribuït l'espai, inicialment diàfan, en una en una zona de treball amb diversos despatxos i sales de reunions.

Aquests moviment ha fet possible que aquests quedin alliberats i la seva adequació en sales de formació per a la regidoria de Promoció Econòmica, i també per al centre cívic Vicenç Bou de Platja d'Aro, on l'èxit de les seves propostes, malgrat les successives ampliacions, feia necessari disposar d'espais alternatius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona