Administracions

política municipal

urbanisme

ERC de Calonge vol responsabilitats per les indemnitzacions

El grup municipal d'ERC de Calonge, a l'oposició, va reclamar en el ple d'ahir que l'equip de govern estudiï si hi ha algun tipus de responsabilitat arran de les milionàries indemnitzacions que s'han de pagar per temes urbanístics, com ara enderrocs.

Aquesta petició, feta pel seu portaveu, Martí Fonalleras, va venir arran de la modificació de pressupost pel 2016 i del pla d'inversions. Fonalleras va ser clar i va preguntar: “S'ha fet alguna gestió perquè els responsables assumeixin les despeses? Perquè en principi no ens consta.” Segons Fonalleras, les indemnitzacions que s'han de pagar volten el milió d'euros i són: 137.550 euros per l'edifici Anna I –que ahir es va aprovar–; 332.271 euros pel Llevantí de Mar, que es va aprovar al març; l'enderroc de l'Harmonia, amb 180.000 euros, aproximadament, i, finalment, el Forn Romà de Treumal, amb uns 200.000 euros. “Ens acostem al milió d'euros, sense comptar les despeses jurídiques, i encara hi ha pendents indemnitzacions”, va dir Fonalleras a aquest diari. I hi va afegir que, en aquest sentit, “la responsabilitat recau en anteriors governs de CiU”.

El ple també va aprovar una modificació del projecte de la mesquita que es construeix a l'antic escorxador, equipament municipal cedit mitjançant una concessió. L'associació Comunitat Islàmica Al Hikmat, que es responsabilitza del centre, demana la cessió d'un lavabo que hi ha a la torre de l'escorxador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona