Administracions

Nou Barris rep una nova inversió de 9,2 milions

El districte de Nou Barris es beneficiarà en els propers mesos d'una sèrie d'actuacions que permetran construir nous equipaments públics i remodelar diversos carrers. Els treballs representen una inversió municipal de 9,2 milions d'euros i estan inclosos en el pla de rehabilitació integral.

Més concretament, les obres consisteixen a construir els nous casals dels barris de Torre Baró i la Trinitat Nova; crear una àrea d'esbarjo per a gossos a l'àrea verda compresa entre l'avinguda Meridiana, la via Favència i el carrer de la Cooperació; millorar els interiors del barri de la Guineueta, i reurbanitzar els carrers d'Oristà, Canfranc i Alella, que seran més amples i accessibles.

Els treballs al nou casal de Torre Baró van començar el 10 de juny i s'allargaran durant uns deu mesos. Suposen la creació d'aules de treball, espais de trobada i aules taller, entre altres espais. Està ubicat al número 5 de l'avinguda d'Escolapi Càncer. D'altra banda, les obres del casal de la Trinitat Nova començaran al setembre i s'allargaran durant un any. Els nous equipaments representen una inversió de 2.359.564 euros. El de Trinitat Nova serà un edifici de nova construcció davant la Casa de l'Aigua i tindrà dues plantes. Hi haurà diverses sales de treball, sales d'assaig, banys, vestidors, aules taller i un bar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona