Administracions

Municipal

Acord per reasfaltar tot el vial del port de Palamós

Aquesta via, que en part fa la funció de variant interna de Palamós, és utilitzada pels camions de gran tonatge del port

L'Ajuntament assumirà el 40% del cost i Ports de la Generalitat la resta

Una de les reivindicacions de l'Ajuntament de Palamós sobre la necessitat de reasfaltar i millorar el ferm del conegut com a vial del port ha estat finalment atesa. L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, i el secretari d'Infraestructures i Mobilitat i president de Ports de la Generalitat, Ricard Font, van anunciar dimecres que l'actuació es duria a terme cofinançada per les dues administracions.

L'alcalde, Lluís Puig, va explicar que l'Ajuntament assumirà el 40% del cost dels treballs, mentre que Ports de la Generalitat, la resta. L'anunci es va fer durant la signatura del conveni per a la redacció del pla especial del port; aquesta sí que era una reivindicació històrica de la població que estava encallada des del 1997. Ara, finalment, s'ha desbloquejat i es preveu que –si més no aquest és el compromís de les parts– es pugui presentar d'aquí a un any.

Altres actuacions

L'Ajuntament de Palamós està actuant aquests mesos de manera molt activa a la via pública. Un dels darrers projectes és el de reforma del tram de la vorera dreta –sentit de circulació– del carrer Riera que connecta l'accés principal de l'escola amb el carrer de la Font. Aquesta obra permetrà millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants en aquest àmbit molt freqüentat durant les entrades i sortides d'escolars. Els treballs que s'estan fent es basen en l'ampliació d'aquest tram de vorera dreta del carrer i el condicionament d'aquells trams de la vorera esquerra que no estan pavimentats. Les tasques de construcció quedaran totalment enllestides a mitjan mes d'agost, abans de l'inici del nou curs escolar. El pressupost del projecte és de 36.500 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia