Administracions

Roses sanciona 33 casos de mal ús de l'espai públic

Les infraccions sancionades han comportat multes de 700 a 2.500 euros

Les 33 infraccions que ha sancionat l'Ajuntament de Roses afecten empreses o particulars que enganxen cartells publicitaris a la via pública, instal·len terrasses sense l'autorització corresponent o sobrepassen les dimensions autoritzades. Aquestes infraccions són sancionades a Roses amb multes inicials que oscil·len entre els 700 i els 2.500 euros. La mesura disciplinària pot fins i tot comportar la rescissió de l'autorització per ocupar la via pública durant diverses anualitats. Simultàniament a aquestes mesures, l'Ajuntament està traslladant als titulars de les autoritzacions d'ocupació de la via pública, en un document simplificat, quines són les condicions amb les quals es van atorgar les autoritzacions en cada cas i quin és el règim sancionador per l'incompliment de les mateixes. Aquestes condicions fan referència a aspectes com ara superfície autoritzada, mobiliari i tendals, enllumenat, instal·lació d'estris o aparells no permesos en les corresponents ordenances, etc.

L'Ajuntament explica que enguany, la gran afluència de visitants i l'elevat nombre d'incidències que aquesta comporta –accidents, malalties sobtades, infants extraviats, venda ambulant il·legal i altres casos de desacatament a l'autoritat– obliguen el personal destinat a la vigilància i inspecció del compliment de les ordenances a fer un esforç afegit per vetllar per la seguretat i la convivència, i lamenta que “el mal comportament d'una minoria obligui a actuar amb contundència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona