Medi ambient

Al·legacions contra l'augment de la incineració a Ciments Molins

Una seixantena de partits polítics, entitats i veïns del Baix Llobregat, principalment, inclosos els ajuntaments de Sant Vicenç dels Horts i Pallejà, han presentat al·legacions contra l'increment de l'activitat de la incineradora que té prevista l'empresa Ciments Molins, situada entre Sant Vicenç dels Horts i Pallejà. Els crítics alerten que la cimentera preveu augmentar la crema de pneumàtics de les 5.000 tones anuals a les 20.000, i augmentar la crema de llots de depuradora de les 8.000 tones anuals a les 12.000 tones. “La Generalitat justifica aquest increment tan notori de l'activitat de la incineradora amb l'argument que, a canvi, es deixen de cremar 19.000 tones de fusta i CDR”.

Les al·legacions demanen a la Generalitat que es consideri substancial l'augment de la crema de combustibles contaminants i es tramiti com a tal, i que s'estudiï la repercussió que pot tenir això en el medi ambient. Alerten que tant els pneumàtics com els llots de depuradora contenen metalls pesants i substàncies contaminants que en cremar-se van a l'atmosfera, i critiquen que no hi hagi informes de la repercussió de l'increment en el medi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia